Tusind tak for to dejlige dage på jeres FLOTTE gård. Det har været helt fantastisk - også at høre lidt af historien omkring gården.
Diana, Bjørn & Henrik
Vidunderligt sted og ophold og super søde værtspar. Jeres gæstfrihed og åbenhed samt jeres børn får os alle til at føle os velkommen.
Familien i Farum
Tak for et par dejlige dage her på Ullerup Hovedgaard, med smuk udsigt til flotte heste og dejlig fuglesang.
Jon & Anne
Tusind tak for et dejligt ophold. Vi har boet i det gule og blå værelse. Skøn harmonisk indretning og dejlige omgivelser. Alt i alt et meget dejligt sted.
Karin & Benny
Kære Værtspar - Hvilken luksus. Var alle B&B som på Ullerup, ville vi aldrig vælge andet. Vi har nydt vores ene nat her og falder vejen forbi en anden gang i fremtiden, lover vi at vende tilbage.
Anne-Marie & Peter
Så har vi igen nydt et par dejlige dage i jeres skønne omgivelser. Er igen imporneret over denne gennemførte restaurering. Kommer sikker igen engang.
Hanne & Orla
Tak for en dejlig nat i jeres skønne omgivelser - dejligt at kunne komme med så kort varsel :)
Christa & Oscar
Tusind tak for et dejligt, men desværre alt for kort ophold på denne smukke restaurerede og smagfuldt indrettede gård. Vi har virkelig nydt at være her og vil meget gerne komme tilbage.
Sonja & Bent
Kontakt os gerne via nedenstående formular eller telefon.
 
Ullerup Hovedgaard
Ullerupmark 21, Ullerup
7900 Nykøbing Mors
 
CVR 14184996
 
Esben Toft - direkte tlf. + 45 20 20 64 66
Hanne Toft - direkte tlf. + 45 40 34 64 66
Ullerup Hovedgaard . Ullerupmark 21, Ullerup , 7900 Nykøbing Mors . Esben: Tlf. 20 20 64 66 . Hanne: Tlf. 40 34 64 66  | hanne@ulleruphovedgaard.dk