Så har vi igen nydt et par dejlige dage i jeres skønne omgivelser. Er igen imporneret over denne gennemførte restaurering. Kommer sikker igen engang.
Hanne & Orla
Tusind tak for et dejligt ophold. Vi har boet i det gule og blå værelse. Skøn harmonisk indretning og dejlige omgivelser. Alt i alt et meget dejligt sted.
Karin & Benny
Vidunderligt sted og ophold og super søde værtspar. Jeres gæstfrihed og åbenhed samt jeres børn får os alle til at føle os velkommen.
Familien i Farum
Tusind tak for et dejligt, men desværre alt for kort ophold på denne smukke restaurerede og smagfuldt indrettede gård. Vi har virkelig nydt at være her og vil meget gerne komme tilbage.
Sonja & Bent
Kære Værtspar - Hvilken luksus. Var alle B&B som på Ullerup, ville vi aldrig vælge andet. Vi har nydt vores ene nat her og falder vejen forbi en anden gang i fremtiden, lover vi at vende tilbage.
Anne-Marie & Peter
Tusind tak for to dejlige dage på jeres FLOTTE gård. Det har været helt fantastisk - også at høre lidt af historien omkring gården.
Diana, Bjørn & Henrik
Tak for en dejlig nat i jeres skønne omgivelser - dejligt at kunne komme med så kort varsel :)
Christa & Oscar
Tak for et par dejlige dage her på Ullerup Hovedgaard, med smuk udsigt til flotte heste og dejlig fuglesang.
Jon & Anne

Selskabslokaler

Ullerup Hovedgaard - blå sal - selskabslokaler på MorsHold din næste fest med gammeldags herregårdsstil.
 
Her får du de perfekte rammer for en dejlig fest. Byd gæsterne velkommen i gårdspladsen omkranset af voldgraven og inviter dem ind til en fest, der forhåbentlig giver gode minder for livet.
 
 
 
 
Dæk op til gæsterne i den blå sal eller til de mindre arrangementer i den røde spisestue. Evt. begge. Der er også mulighed for at nogle gæster kan trække sig tilbage i den gule stue, med de bløde møbler.
Er vejret til det kan kaffen nydes i haven eller parken.
 
Opdækning til max 50 personer.
 
 
Ullerup Hovedgaard . Ullerupmark 21, Ullerup , 7900 Nykøbing Mors . Esben: Tlf. 20 20 64 66 . Hanne: Tlf. 40 34 64 66  | ullerup@mail.dk