Tak for en dejlig nat i jeres skønne omgivelser - dejligt at kunne komme med så kort varsel :)
Christa & Oscar
Tak for et par dejlige dage her på Ullerup Hovedgaard, med smuk udsigt til flotte heste og dejlig fuglesang.
Jon & Anne
Kære Værtspar - Hvilken luksus. Var alle B&B som på Ullerup, ville vi aldrig vælge andet. Vi har nydt vores ene nat her og falder vejen forbi en anden gang i fremtiden, lover vi at vende tilbage.
Anne-Marie & Peter
Tusind tak for et dejligt, men desværre alt for kort ophold på denne smukke restaurerede og smagfuldt indrettede gård. Vi har virkelig nydt at være her og vil meget gerne komme tilbage.
Sonja & Bent
Vidunderligt sted og ophold og super søde værtspar. Jeres gæstfrihed og åbenhed samt jeres børn får os alle til at føle os velkommen.
Familien i Farum
Tusind tak for to dejlige dage på jeres FLOTTE gård. Det har været helt fantastisk - også at høre lidt af historien omkring gården.
Diana, Bjørn & Henrik
Tusind tak for et dejligt ophold. Vi har boet i det gule og blå værelse. Skøn harmonisk indretning og dejlige omgivelser. Alt i alt et meget dejligt sted.
Karin & Benny
Så har vi igen nydt et par dejlige dage i jeres skønne omgivelser. Er igen imporneret over denne gennemførte restaurering. Kommer sikker igen engang.
Hanne & Orla

Overnatning på Mors - Herregårdsferie

Voldgrav med siv, rhododendron osv.Kom helt ud på landet og mærk roen og freden. Her er tilpas langt til næste nabo, og ingen forstyrrende bytrafik på vejene.
 
Er du bymenneske vil du derfor elske den stille nattesøvn, den store himmel og den friske rene landluft. Gå en tur i parken, se fiskene i voldgraven og hestene løbe frit på marken. Find en bænk et skyggefuldt sted.
 
Mange rådyr og et enkelt krondyr holder også til i området.
 
På Ullerup Hovedgaard er der virkelig mulighed for at gå helt ned i tempo og finde den indre ro igen.
... Men har du brug for at gå online, så tilbyder vi selvfølgelig gratis WiFi-adgang på Ullerup Hovedgaard.
 
Ankomst fra kl.14 til kl.20 eller efter aftale. Afrejse inden kl. 11 eller efter aftale.
 
Gården i øvrigt drives som et moderne landbrug med planteavl og opdræt af dressurheste, så der vil være naturligt liv på gårdspladsen og omkringliggende marker. Se i øvrigt under afsnittet "Om Ullerup Hovedgaard".
Ullerup Hovedgaard . Ullerupmark 21, Ullerup , 7900 Nykøbing Mors . Esben: Tlf. 20 20 64 66 . Hanne: Tlf. 40 34 64 66  | hanne@ulleruphovedgaard.dk