Tusind tak for et dejligt, men desværre alt for kort ophold på denne smukke restaurerede og smagfuldt indrettede gård. Vi har virkelig nydt at være her og vil meget gerne komme tilbage.
Sonja & Bent
Vidunderligt sted og ophold og super søde værtspar. Jeres gæstfrihed og åbenhed samt jeres børn får os alle til at føle os velkommen.
Familien i Farum
Kære Værtspar - Hvilken luksus. Var alle B&B som på Ullerup, ville vi aldrig vælge andet. Vi har nydt vores ene nat her og falder vejen forbi en anden gang i fremtiden, lover vi at vende tilbage.
Anne-Marie & Peter
Tusind tak for et dejligt ophold. Vi har boet i det gule og blå værelse. Skøn harmonisk indretning og dejlige omgivelser. Alt i alt et meget dejligt sted.
Karin & Benny
Tak for et par dejlige dage her på Ullerup Hovedgaard, med smuk udsigt til flotte heste og dejlig fuglesang.
Jon & Anne
Tusind tak for to dejlige dage på jeres FLOTTE gård. Det har været helt fantastisk - også at høre lidt af historien omkring gården.
Diana, Bjørn & Henrik
Tak for en dejlig nat i jeres skønne omgivelser - dejligt at kunne komme med så kort varsel :)
Christa & Oscar
Så har vi igen nydt et par dejlige dage i jeres skønne omgivelser. Er igen imporneret over denne gennemførte restaurering. Kommer sikker igen engang.
Hanne & Orla

Send en hilsen til venner og familie

Der er ikke noget som at få en lille personlig hilsen. Her nedenfor har du mulighed for at sende til en digital hilsen til en du holder af. Det koster selvfølgelig ingenting.
 
Billederne her fra Ullerup Hovedgaard og rundt om på Mors.
 
 
Bemærk: Fotos er omfattet af copyright og kun til brug for mail-hilsen via www.ulleruphovedgaard.dk
Kontakt os gerne på tlf. eller mail for hi-res fotos til presseomtale eller andet.
Ullerup Hovedgaard . Ullerupmark 21, Ullerup , 7900 Nykøbing Mors . Esben: Tlf. 20 20 64 66 . Hanne: Tlf. 40 34 64 66  | hanne@ulleruphovedgaard.dk